home
productie
echipamente
certificari
contact
 


Executam o gama variata de repere care porneste de la o simpla bucsa, ax si se termina cu executia diferitelor dispozitive subansamble, ansamble.
Pot aparea cazuri cand documentatia poate fi incompleta sau chiar poate lipsi atunci in aceste situatii intocmirea ei cade in sarcina noastra iar dupa terminare ea necesita in prealabil o viza din partea beneficiarului.
Natura materialului din care sunt executate piesele este impus de documentatia de executie, ele putand fi elemente turnate sau matritate; metale feroase (fonta, otel) elemente neferoase (aluminiu, bronz).
Prelucrarea se face pe utilajele din dotare iar verificarea lor se face cu ajutorul echipamentelor de masura si control.
Materialele uzuale folosite sunt OL 37, OLC 45, OL 50, OL 60, bare de bronz si aluminiu precum si otel si fonta turnat in forme si cochilii.
Executia reperelor se obtine prin turnare, forjare, matritare, stantare, ambutisare si prelucrare.
De asemenea sunt folosite si materiale din clasa oteluri aliate-superioare, cand documentatia impune folosirea acestora.
Tratamentul materialelor se executa in cadrul firmei cu ajutorul cuptorului de tratament propriu efectuandu-se operatii de calire-revenire, recoacere si cimentare iar masurarea finala a duritatii se face cu aparatul de masura si control.
Din gama pieselor speciale enumeram:
pistoane compresor aer; supape de compresor; dispozitive de franare;
cilindru telescop; tamburi de frana.Prezentare piese
Home | Productie | Echipamente | Certificari | Info | Noutati | Contact SC LICOPREST S.A.
www.delmadi.ro